trouwreportage van bruidsfotograaf Utrecht
 
Rikkemien bruidsfotografie werkwijze portfolio album prijzen over mij blog contact
links
 
 
 

Werkwijze bruidsfotograaf Rikkemien

 
 

Jullie trouwdag, een bijzondere dag en de bruidsfotografie is een van de onderdelen die eraan kan bijdragen dat je nog jarenlang kan terugdenken aan en terugkijken op deze speciale dag. Logisch dat je een bruidsfotograaf zoekt waarvan niet alleen de foto’s aanspreken, maar waarmee het ook klikt.

 
 

 
 

Een bruidsfotograaf die de liefde die jullie voor elkaar voelen, vertaalt naar een liefdevolle, sfeervolle en spontane trouwreportage. Een bruidsfotograaf die jullie weergeeft zoals jullie zijn met alle bijzondere en emotionele momenten, het groter geheel maar ook de kleine details.

 
 

 
 

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik dan ook graag wie jullie zijn en hoe jullie elkaar hebben leren kennen, maar ook welke foto's jullie aanspreken en wat voor jullie belangrijk is. Welke wensen hebben jullie en hoe zijn ze te realiseren? Maar ook de meer praktische dingen zoals hoeveel uur fotografie jullie willen en willen jullie een trouwalbum?

 
 

 
 

Mogelijk hebben jullie al een indeling van jullie trouwdag en kan ik jullie planning aanvullen met mijn ervaring en jullie tips geven. Op het gebied van bruidsfotografie, maar zo jullie willen ook op andere vlakken.

 
 

 
 

Een paar weken voor jullie bruiloft kunnen we de exacte invulling van jullie dag bespreken, de trouwfoto's en een eventueel trouwalbum. En we kunnen samen naar de locatie(s) gaan om de te maken foto's globaal te bespreken. Leren we elkaar ook nog beter kennen!

 
     
 
trouwreportage bruidsfotografie bij de Havixhorst te Meppel
 
     
 

Rikkemien fotografie 2015 - spontane bruidsfotografie