trouwreportage van bruidsfotograaf Utrecht
 
Rikkemien bruidsfotografie werkwijze portfolio album prijzen over mij blog contact
links
 
 
 

Trouwreportage Utrecht

 
 

Jullie gaan trouwen in Utrecht en willen graag een trouwreportage laten maken door een professionele bruidsfotograaf? Ik maak een sfeervolle, spontane en originele trouwreportage van jullie trouwdag. Eigentijdse bruidsfotografie met oog voor detail.

 
 

 
 

Op mijn site treffen jullie informatie aan over mijn bruidsfotografie, kunnen jullie trouwfoto's en trouwalbums bekijken bij mijn portfolio en kan ik jullie een indicatie geven van de kosten van een trouwreportage.

 
     
 

In Utrecht zijn veel trouwlocaties, zoals het stadhuis met de grote en de kleine zaal, de onlangs gerenoveerde Parel van Zuilen, de Michaelskapel in de statige domtoren, het academiegebouw, Sonnenborg of beter bekend als de sterrenwacht of het Paushuize. Bij veel van deze trouwlocaties in Utrecht heb ik een trouwreportage gemaakt en dat kan misschien wel zo gemakkelijk voor jullie zijn. Mogelijk kan ik jullie tips geven over bijvoorbeeld de opstelling in de trouwzaal. Wat vinden jullie zelf prettig, wat is prettig voor jullie gasten en hoe komt het over op de foto's.

 
     
 

Misschien willen jullie ook trouwfoto's van jullie samen maken of willen jullie (bruids)kinderen erbij betrekken? Stad Utrecht leent zich hier uitstekend voor met de mooie grachten, een pandhof, de karakteristieke domtoren, maar ook met het nodige groen. Samen kunnen we Utrecht doorstruinen om de mooie, en misschien voor jullie tot dan toe onbekende plekken te bekijken. En wellicht hebben jullie zelf ideeën.

 
     
 
trouwreportage Utrecht
 
     
 

Rikkemien bruidsfotografie 2015 - trouwreportage Utrecht