trouwreportage Rikkemien fotografie
prijs van trouwalbum en trouwreportage
 
Rikkemien bruidsfotografie werkwijze portfolio album prijzen over mij blog contact
links
 
 
 

Prijs trouwreportage en trouwalbum

 
 

Elke bruiloft is uniek, elk bruidspaar heeft andere wensen. Op voorhand is het dan ook lastig aan te geven wat jullie trouwreportage zal gaan kosten. Tijdens ons kennismakingsgesprek inventariseer ik dan ook graag jullie wensen voor jullie trouwdag. Jullie kunnen zelf het aantal uur fotografie bepalen, wel of geen trouwalbum, het soort, het formaat, het materiaal van het trouwalbum etc. Als jullie je wensen kenbaar hebben gemaakt, kan ik jullie exact vertellen hoeveel jullie trouwreportage gaat kosten.

 
 

 
 

Om jullie op voorhand een indruk te geven van de kosten van de trouwreportage, geef ik jullie een indicatie op basis van 6 uur fotografie, zonder en met een tweetal trouwalbums. Meer en minder uren fotografie zijn uiteraard mogelijk. Voor mijn bruidsfotografie hanteer ik een minimum van 3 uur fotografie. Een handzaam en professioneel trouwalbum is al mogelijk vanaf € 137,50.

 
 

 
 

Bij afname van 8 uur fotografie is een zogenaamde pre-wedding of trash-the-dress shoot inbegrepen. Kijk voor meer informatie hierover op mijn blog. Maar ook een vriendinnen- of vriendenshoot, bijvoorbeeld tijdens je vrijgezellendag, of een familieshoot zijn mogelijk. Jullie kunnen dit invullen op eigen wijze.

 
     
 

- Een trouwreportage van 3 uur is mogelijk vanaf € 525,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 3 uur fotografie en een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte* trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Een uur extra bedraagt € 125,00 per uur (4e tot en met 6e uur).

 
     
 

- Een trouwreportage van 6 uur is mogelijk vanaf € 895,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie en een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte* trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Een uur extra bedraagt € 81,50 per uur (vanaf 7e uur).

 
 

 
 

- Een trouwreportage en een luxe handgemaakt trouwalbum is verkrijgbaar vanaf € 1.270,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, leren trouwalbum formaat 30 x 30 cm en bewaardoos, 35 tot 50 foto's (in kleur / zwart-wit en diverse formaten, maar ook collages of foto's met een kleuraccent), het opmaken van het trouwalbum en daarnaast ontvangen jullie een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

 
     
 

- Een trouwreportage en een luxe digitaal trouwalbum is verkrijgbaar vanaf € 1.260,00

 
 

Deze prijs is inclusief: 6 uur fotografie, leren trouwalbum formaat 30 x 30 cm met 40 pagina's, diverse foto's (in kleur / zwart-wit en diverse formaten, maar ook foto's met een kleuraccent), het opmaken van het trouwalbum en daarnaast ontvangen jullie een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

 
     
 

- Een trouwreportage voor de gehele dag is mogelijk vanaf € 1.325,00

 
 

Deze prijs is inclusief: maximaal 12 uur fotografie, reiskosten tot 100 kilometer en een usb stick met de gemaakte en eventueel bewerkte* trouwfoto's op het originele formaat en zonder mijn bedrijfslogo.

Bij deze mogelijkheid betaal je voor de eerder genoemde pre-wedding of trash-the-dress shoot € 81,50 extra.

 
     
 

*in kleur / zwart-wit eventueel aangevuld met sepia of ander tint, maar zo jullie willen ook enkele collages en / of foto's met een kleuraccent.

 
     
 
trouwreportage met trouwalbum bij de Havixhorst
 
     
 

Rikkemien fotografie 2015 - de prijzen voor een trouwreportage