bruidsfotografie-Evelien-en-Remy-Utrecht
 
Rikkemien bruidsfotografie werkwijze portfolio album prijzen over mij blog contact
links
 
 
 

Bruidsfotografie Evelien en Remy

 
 

bruidsfotografie - Op een prachtige zomerse zondag in juli mocht ik de bruiloft van Evelien en Remy fotograferen in Amersfoort, buiten bij de sfeervolle trouwlocatie Dutch Ballooning. Voorafgaand aan de ceremonie wilden zij foto's maken in het centrum van Utrecht, de stad waarin zij wonen. Het was nog heerlijk rustig in stad Utrecht zo aan het einde van deze zondagochtend (en het begin van de zomervakantie), perfect voor de bruidsfotografie. Het licht was nog niet te hard (fel), iets wat veelvuldig voorkomt in de maanden juni en juli. Hoewel er, afhankelijk van het tijdstip op de dag, genoeg schaduwrijke straten zijn in Utrecht en je hiermee het felle licht kunt vermijden. De Domtoren en ook hun trouwauto, een super leuke Volkswagen Kever, mochten niet ontbreken in de trouwreportage. Het Academiegebouw, tevens een mooie trouwlocatie in Utrecht, is ook al een icoon in Utrecht. Net als de naastgelegen Domtuin, waar ook mooie trouwfoto's gemaakt kunnen worden als het een beetje regent.

 
     
 
bruidsfotografie-bruidsfotograaf-Utrecht-trouwreportage-trouwen
 
 

 
 

Graag struin ik op een zondagochtend door Utrecht, soms met hubby en kids, om nog meer mooie plekken in Utrecht en dan met name in de binnenstad, te ontdekken en te gebruiken in mijn bruidsfotografie. En ondanks dat ik 10 jaar in Utrecht heb gewoond, ontdek ik telkens weer nieuwe plekken. Dat maakt mijn werk als bruidsfotograaf extra leuk.

 
     
 
bruidsfotografie-trouwreportage-bruidsfotograaf-Utrecht-trouwlocatie
 
     
 
trouwreportage-bruidsfotograaf-Utrecht-bruidsfotografie-huwelijk
 
 

 
 

Willen jullie meer lezen over en meer trouwfoto's bekijken van de bruiloft van Evelien en Remy? Lees dan verder op mijn blog:

 
     
 
bruidsfotograaf-Utrecht-bruidsfotografie-bruiloft-trouwreportage
 
 

 
 

In Utrecht fotografeer ik regelmatig trouwreportages, maar ook ben ik als bruidsfotograaf veelvuldig buiten Utrecht te vinden. Op mijn bruidsfotografie website Rikkemien fotografie treffen jullie naast trouwreportages in Utrecht, ook andere trouwreportages aan.

 
 

 
 
bruidsfotograaf-Utrecht-trouwreportage-bruidsfotografie-trouwfoto
 
     
 

Rikkemien fotografie 2015 - bruidsfotografie Evelien & Remy